Bibliotekers erfaringer med Facebook, blogg, wiki…

Til en artikkel jeg skal skrive for Bok og Bibliotek er jeg på jakt etter tips om biblioteker som har skaffet seg erfaringer — gode eller dårlige — med “2.0-verktøy” som blogger, wikier, sosiale nettverkstjenester og så videre. Har innsatsen lønt seg, for eksempel i form av mer folksomme bibliotekslokaler, eller på andre måter? Her tenker jeg altså mest på folkebibliotekene rundt om i det ganske land og mindre på det aktive miljøet som blogg-drøfter bibliotekets framtid — det kjenner jeg bedre til fra før. Noen som vet om eksempler?

3 Responses to “Bibliotekers erfaringer med Facebook, blogg, wiki…”

  1. Her skulle du ha noe å starte med… :-)

    Norske bibliotekblogger:

    http://biblogg.wordpress.com/

  2. Olav A. says:

    Topp, mange takk!